RAZVOJ KAPACITETA UDRUGA ZA PRUŽANJE  USLUGA I AKTIVNOSTI U ZAJEDNICI

Organizacijama civilnog društva a posebice udrugama koji se bave rješavanjem problema djece, mladih, nezaposlenih, starijih i nemoćnih, djece s teškoćama i osoba s invaliditetom, su otvorene velike mogućnosti razvoja usluga i aktivnosti u zajednici koje imaju stvaran i trajan učinak na živote svojih članova. Za organizaciju usluga kao što su klubovi, boravci, edukacije, savjetovališta, rehabilitacijske usluge i sl. potrebna su znanja i vještine  iz područja analize potreba, planiranja izvedbe usluga, planiranja resursa, izvorima i mogućnostima financiranja, financijskom upravljanju te uvođenju standarda kvalitete u skladu s zahtjevima resornih ministarstava.

Sudjelovanjem u radionici, polaznici će imati priliku steći praktična znanja i vještine potrebne za kvalitetno planiranje i implementaciju usluga u zajednici uz pomoć predavača s višegodišnjim iskustvom rada u neprofitnom sektoru.

Rezultat radionice će  biti detaljni plan usluga koje organizacija može provoditi u skladu s lokalnim potrebama te na taj način imati i bazu projektnih ideja koje može prijaviti na lokalne, nacionalne i EU natječaje.

    Pričekajte, stranica se učitava...