Misija

GANTT Consulting je tvtka koja omogućuje cjelokupnu, dostupnu i kvalitetnu edukaciju, savjet, podršku i partnerstvo svim pojedincima i organizacijama u javnom, privatnom i civilnom sektoru u svrhu osiguravanja kvalitetnih projekata i razvoj poslovanja.

Naši iskusni konzultanti mogu pružiti pomoć u osmišljavanju i upravlljanju projekata finaciranih iz lokalnih, regionalnih, nacionalnih i EU fondova za sve sektore i vrste klijenata. Specijalizirani smo za razradu projektnih ideja, analize mogućnosti i izradu strategija za povlačenje bespovratnih sredstava, izradu natječajne dokumentacije i pružanje podrške klijentima prilikom provedbe projekata.

Vizija

Postati ne zaobilazni partner poduzetnika, javnih institucija, jedinica lokalne samouprave, neprofitnih organizacija i organizacija civilnog društva u osmišljavanju i provedbi razvojnih projekata koje će donijeti boljitak pojedincu koliko i zajednici.

Naše TEMELJNE VRIJEDNOSTI u poslovanju

Usmjerenost na kvalitetu i dostupnost usluge

Naše usluge su visoko kvalitetne jer se pružaju od strane visoko kvalificiranih stručnjaka s praktičnim iskustvom u specifičnom sektoru kao i iskustvom u području upravljanja projektima. Kontinuiranim procesom samoprocjene svog poslovnih procesa na svim razinama uspijevamo održati visoku razinu učinkovitosti te razvijati potrebna nova znanja, vještine, iskustva i kvalifikacije

Otvorena komunikacija i partnerski pristup

Naše usluge su visoko kvalitetne jer se pružaju od strane visoko kvalificiranih stručnjaka s praktičnim iskustvom u specifičnom sektoru kao i iskustvom u području upravljanja projektima. Kontinuiranim procesom samoprocjene svog poslovnih procesa na svim razinama uspijevamoKreativnost i inovativnost

Naš tim čine stručnjaci s iskustvom rada u privatnom, javnom i civilnom sektoru. Zbog svog višegodišnjag iskustva možemo ponuditi riješenja za Vaše projekte kroz prikaz dobre prakse, novih saznanja i inovacija iz RH i inozemstva, podizanjem kvalitete Vaše ideje u skladu s normama i pravilima struke ili zajednički s vama kreativno osmisliti poslovnu ideju i projekt.Fleksibilnost.

U GANTT-u pružamo cijelu paletu mogućnosti suradnje koja se dogovara individualno i u skladu s potrebama kao i mogućnostima Vas kao klijenta. Radimo s mikro, malim, srednjim i velikim poduzećima, javnim i privatnim ustanovama, neprofitnim organizacijama, udrugama, jedinicama lokalne i regionalne samouprave i to na projektima iz svih sektora (poduzetništvo, energetika, poljoprivreda, turizam, zdravstvo, socijalna skrb, razvoj civilnog sektora i sl.) . Pružamo usluge savjetovanja, praćenje i povremene pomoći klijentima, preuzimanja kompletnog procesa pripreme projekata, povremene i cjelokupne podrške u aktivnostima upravljanja projektom.

Zanimljive brojke

    Pričekajte, stranica se učitava...