logo11

1. Projekt Modernizacijom i cjeloživotnim učenjem do uspješnog poslovanja, ESF- Povećanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih, 2015.godina

Projekt Modernizacijom i cjeloživotnim učenjem do uspješnog poslovanja će se povećati kapacitete Učilišta razvojem obrazovnih programa i povećanjem profesionalnih kapaciteta zaposlenika što će poslijedično doprinijeti povećanju konkurentnosti nezaposlenih polaznika obrazovnih programa na tržištu rada. Modernizirati će se program Voditelj EU projekta te razviti program Voditelj poslovanja neprofitnih organizacija uz povećanje materijalnih i andragoških kapaciteta predavača, osposobljavanje 40 nezaposlenih i uključivanjem u praktičnu nastavu. Obadva programa se planiraju provoditi putem metodologije “blended learning” tj kombinacijom e-učenja i konvencijonalnih predavanja.

Projekt je u fazi evaluacije. GANTT Consulting je osmislio projekt te će biti zadužen za aktivnosti upravljanja projektom, osmišljavanje i provedbu obrazovnog programa Voditelj poslovanja neprofitnih organizacija s priručnikom te modernizaciju i provedbu obrazovnog programa Voditelj projekata za EU fondove s priručnikom. 

2. Provedba obrazovnog programa Voditelj projekata za EU fondove u Zagrebu, Rijeci i Vodicama s organizacijom praktičnog rada polaznika.

 

    Pričekajte, stranica se učitava...